Transformatie Antares Hotel

In Hoofddorp transformeert Vink+Veenman een voormalig kantoorpand tot een hotel van deze tijd. Het voormalige kantoorpand bestaat uit vier verdiepingen en wordt straks een hotel met 349 kamers van wisselende grootte.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Daarnaast realiseert de bouwer een receptie met lobby, een ontbijtzaal, het restaurant, de bar, diverse keukens en vergaderruimtes, een fitness- en een amusementsruimte. Er worden verschillende energiebesparende maatregelen genomen. Denk aan extra isolatie, triple glas, aanwezigheidsgestuurde systemen, ledverlichting en een WKO installatie. Het RHT dakluik dat bekend staat om de isolatiewaarde past perfect in dit rijtje. 

Waarom een dakluik?
Dakluiken bieden een praktische en bovendien veilige toegang tot platte daken voor onder meer onderhoudswerkzaamheden aan het dak zelf of de daar aanwezige installaties. Denk hierbij koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op het dak. Het RHT-dakluik dat op het dak van dit hotel wordt toegepast, kent een bewezen hoge isolatiewaarde en draagt zo bij aan een lage energierekening. Het dakluik is vanuit de onderliggende ruimte gemakkelijk te bereiken middels de meegeleverde vaste trap

Dit dakluik is uitermate geschikt voor duurzame bouw
Omdat moderne daken zeer goed geïsoleerd zijn, is de dakdoorgang vaak de zwakste schakel. Tenzij deze een hoog isolatieniveau kent en geen warmtebruggen heeft. Het RHT-dakluik van Gorter voldoet aan deze eisen. Wilt u nog een stapje verder? Het Gorter RHTEP dakluik heeft zelfs een isolatiewaarde van Uw = 0,198 W/(m².K).

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.