Ook voor dit hotel kiest men voor Gorter

In Roosendaal heeft ontwikkelaar A-Leisure opdracht gegeven tot de bouw van Otium Roosendaal. Het hotel bestaat uit 127 appartementen, een casino en een welnessgedeelte.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Voor een veilige toegang tot het dak is gekozen voor toepassing van het RHT-dakluik van Gorter.

Waarom het RHT-luik?
RHT-dakluiken realiseren een veilige toegang tot platte daken, zijn thermisch gescheiden en kennen een hoge isolatiewaarde. Met deze luiken is een veilige toegang tot het dak gegarandeerd. Hiermee zijn onderhoudsploegen er zeker van dat ze op een veilige wijze het dak op kunnen wanneer inspectie of reparatie gewenst is. Dat geldt natuurlijk ook voor onderhoudsmonteurs die de installaties die op het dak worden geplaatst moeten onderhouden. 

De oplossing voor het platte dak
Gorter heeft een compleet assortiment dakluiken voor het platte dak. Er zijn luiken beschikbaar met dicht en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Welk dakluik ook de voorkeur geniet, ieder dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetreding niet verstoord en zijn extra vergunningen niet nodig. 

Klik hier voor meer informatie over de kenmerken van dit dakluik en het bedrijf Gorter

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.