Gorter dakluik op de parel van Moerwijk

Parel Moerwijk is met haar 269 duurzame woningen daadwerkelijk een parel in het ruim en groen opgezette Haagse Moerwijk-Oost.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Dudokarchitectuur is verantwoordelijk voor het ontwerp, Van Wijnen realiseert dit architectonische hoogstandje dat een eigen karakter heeft en toch perfect in de bestaande wijk past. De verwarming en koeling van de zeven woon blokken zullen worden geleverd door gesloten bodemenergiesystemen. 

Op een van de woonblokken wordt het RHT-dakluik van Gorter toegepast. 

Waarom RHT?
Voor de toegang tot platte daken is het RHT-dakluik van Gorter de best denkbare oplossing. Dit dakluik heeft een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee het een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het wordt toegepast. Het spreekt voor zich dat het luik ook doet waar deze voor gemaakt zis: het realiseren van een veilige toegang tot het dak. Een onmisbare prestatie voor de onderhoudsploeg die verantwoordelijk is voor het onderhoud aldaar. 

Inclusief trap
Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. Parel Moerwijk is uitgerust met een ladder. Deze ladder -en ook de trappen van Gorter- is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Meer informatie over Gorter:www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.