Parel in de Polder

Kolpa architecten ontwerpt het nieuwe onderkomen van De Vries en Verburg Bouw in Stolwijk.

Geplaatst door: Gorter Group bv

RHT-dakluiken bieden in de meeste situaties een praktische toegang tot dakterrassen, koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op daken. En voor glasbewassing op zoals op het dak van het nieuwe onderkomen van De Vries en Verburg Bouw in Stolwijk. 

Over het dakluik

De nieuwe generatie RHT-dakluiken heeft een uiterst sterke en gepatenteerd constructie. Dankzij een aantal aanpassingen is het dakluik nog beter bestand tegen onverwachte extreme belastingen in de bouwfase of tijdens het gebruik. De dakluiken zijn inzetbaar op platte, geïsoleerde of ongeïsoleerde, daken van beton, staal of hout met een maximale dakhelling van 30°.

Duurzaamheidsambities
De ambities van De Vries en Verburg om een gezond, integraal duurzaam en Paris-proof gebouw te ontwikkelen, zijn vertaald naar WELL Platinum- en BREEAM Outstanding certificering en een ‘Whole Life Carbon’ footprint van <200kg CO2/m2 als meetbare doelen. Om de high-end ambities te halen, is ingezet op low-tech duurzame ontwerpoplossingen waaronder het genoemde luik. Met een Uw = 0,198 W/(m².K) komt de isolatiewaarde van het RHTEP-dakluik ongekend dicht bij de isolatiewaarde van moderne daken. Dit is uniek binnen de productgroep dakluiken waarbij een aantal concurrente producten, mede door het ontbreken van een thermisch gescheiden constructie, voor ongewenste condensvorming, energieverliezen en zelfs ijsafzetting in de winter zorgen. Bij Gorter zijn wij heel goed bewust dat het dakluik een integraal onderdeel is van veel daken waarbij het aan de totale isolatie moet bijdragen.

Ben je benieuwd naar de installatiemethode van een dakluik? Check dan deze link.
Meer informatie over de prijs van het luik zelf vind je via deze link.
Wil je een offerte opvragen? Klik hier   

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.