Project in beeld: Renovatie Cyclusflats

In Deventer zijn 10 Cyclusflats te vinden. Deze flats waren toe aan renovatie en daarom heeft Woonbedrijf Ieder1 aan Triflex gevraagd om een plan te maken voor het renoveren van de flats. Benieuwd hoe dit project is aangepakt? Bekijk dan onze video!

Geplaatst door: Triflex BV

‎In Deventer zijn 10 Cyclusflats te vinden. Deze flats waren toe aan renovatie en daarom heeft Woonbedrijf Ieder1 aan Triflex gevraagd om een plan te maken voor het renoveren van de flats. Benieuwd hoe dit project is aangepakt? Lees dan snel verder en bekijk onze video!

In deze video vertellen Triflex collega’s Bastiaan van Essenveld & Mario van Ginkel en Mark Hofhuis, operationeel manager bij NVT Betonrenovatie (voorheen NVT Onderhoudsgroep), hoe ze hier te werk zijn gegaan en hoe de samenwerking verliep. Bij de andere flats zijn erkende Triflex applicateurs Neston en Blom aan de slag gegaan.

De uitdaging

Bij de Cyclusflats waren de nodige problemen met lekkages, inwatering en scheurvorming. Dit vroeg om een oplossing, welke Triflex kon bieden. Daarnaast was de bereikbaarheid van de appartementen voor de opdrachtgever een cruciaal argument. Triflex systemen hebben een zeer snelle uitharding en daarmee is de overlast tot het minimum beperkt.

 

 

 

 

 

Doordat het om 10 flats ging, was het van belang dat er een uitgebreid plan op tafel kwam voor het renoveren van alle flats. Dit deden we samen met alle betrokken partijen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De oplossing

Bij de flat in de video is eerst het oude systeem verwijderd van de betonnen ondergrond en daarna zijn ze gaan opbouwen met het nieuwe systeem: het Triflex BTS-P systeem.

Gezien de verhoogde kans op scheurvorming in afschotlagen, is er gekozen voor dit

systeem. Het BTS-P systeem is een volledig gewapende en scheuroverbruggende afwerking dat het gehele oppervlak betrouwbaar en duurzaam beschermt. Door in het oppervlak kwartszand fijn te strooien, ontstaat een antislipstructuur, die aan de wensen van de opdrachtgever voldoen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het resultaat

Volgens Mark mag het eindresultaat er zeker wezen en is hij tevreden over de samenwerking: ‘de samenwerking met Triflex is zeer goed, we kunnen vaak sparren over probleemgevallen en ze helpen ons goed bij het meedenken van oplossingen’.

Ook Triflex collega Bastiaan is zeer tevreden: ‘Ik denk dat dit een heel mooi voorbeeld is van een goede samenwerking tussen de opdrachtgever, ons als leverancier en onze erkende Triflex applicateur.

Mario sluit vervolgens af: ‘na oplevering door NVT Betonrenovatie, hebben de bewoners weer een veilige, zeer fraaie vloer, waar ze de komende jaren veel plezier aan kunnen beleven’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden, advies op maat of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via +31 (0) 38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of vul het contactformulier. We helpen u graag verder.

 

 

 

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.