Parkeergarage esthetisch gerenoveerd

De parkeergarage onder het kantoorpand van RET in Rotterdam was niet meer in goede staat. De vloeren waren verouderd, glad en vertoonde scheurvorming. Tijd voor renovatie dus! De producten van Triflex werden hierbij ingezet.

Geplaatst door: Triflex BV

De uitdaging
In de parkeergarage was sprake van een onbehandelde en vervuilde parkeervloer waar scheurvorming in aanwezig was. Ook was de vloer erg glad. Hier moest verandering in komen, terwijl de parkeergarage wel zo veel mogelijk in gebruik moest blijven om overlast te beperken.

De oplossing
De parkeergarage bestaat uit twee parkeerlagen. Op de eerste laag -1 bood het Triflex CPS-i+ systeem de oplossing. Dit systeem is mechanisch zwaar belastbaar, extreem slijtvast en veilig antislip. Daarnaast biedt het een verhoogde mogelijkheid tot scheuroverbrugging voor berijdbare oppervlakken.

Op de tweede parkeerlaag -2 is het Triflex UCS systeem gebruikt. Dit systeem werd gebruikt omdat het bestand is tegen optrekkend vocht, wat op deze parkeerlaag van belang was. Daarnaast is dit systeem bijzonder geschikt voor ondergrondse parkeergarages waar met een minimale toepassing van kunstlicht toch een uitnodigende ruimte ontstaat.

Het proces
Erkend Triflex verwerker Multi Protect Specialistisch Aannemingsbedrijf voerde de klus in de parkeergarage uit. Ze begonnen met het schoonmaken en schuren van de bestaande vloeren, waarna ze de gewenste Triflex systemen konden aanbrengen. Doordat de uitvoering rondom de kerstvakantie plaatsvond, kon de overlast beperkt blijven vanwege het standaard minder gebruik van deze parkeergarage gedurende de kerstvakantie periode. Zo bleef de overlast van de renovatie minimaal.

Het resultaat
Het resultaat mag er zijn; een verbetering zowel op het gebied van uitstraling als veiligheid door de toepassing van antislip in de systemen. De medewerkers van RET kunnen weer jarenlang genieten van deze parkeergarage.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.