Waterdicht parkeerdek in Rotterdam

In het voorjaar van 2023 hebben wij mogen meewerken aan een mooi project, namelijk aan een parkeerdek te midden van een nieuwbouw appartementencomplex in Rotterdam.

Geplaatst door: Triflex BV

Het ging om een parkeerdek en hellingbanen boven een ondergrondse garage. Van cruciaal belang dus dat het waterdicht is, om lekkages en schades te voorkomen in de onderliggende garage. Dit parkeerdek is gerealiseerd tijdens de nieuwbouw van het complex en daarom was het van groot belang dat er géén schade zou ontstaan aan de nieuwe afwerking als gevolg van de uitvoering van de overige bouwwerkzaamheden. Triflex ging deze uitdaging graag aan!

Het proces

Erkend Triflex applicateur Meekelenkamp is hiermee aan de slag gegaan, zij hebben de expertise op het gebied van waterdichting van parkeervloeren. Het parkeerdek bestaat uit kanaalplaten met druklaag en dit moest waterdicht worden afgewerkt én geschikt zijn om op te parkeren.

Er is gekozen voor Triflex ProPark 1 op het parkeerdek en Triflex ProPark 3 op de hellingbanen. Deze systemen zijn volkomen naadloos en volledig waterdicht en het beschermt het parkeergebouw tegen de meest extreme weersomstandigheden. Daarnaast is dit systeem bestand tegen de werking en scheurvorming, die optreedt in een constructie bestaande uit kanaalplaten met druklaag als gevolg van thermische en mechanische belasting.

Het resultaat? Een esthetisch, waterdicht en veilig parkeerdek.

Betrokken partijen

‎Benieuwd naar de parkeermogelijkheden? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via +31 (0) 38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of vul het contactformulier in. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.