Regupol Resist Solar AK

Rubbergranulaat met een triple aluminium cachering aan de onderzijde ter preventie van migratie van weekmakers.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Regupol Resist Solar AK

Speciaal ontwikkelt ter bescherming van PVC dakbedekking; Regupol Resist Solar AK. Zwart SBR rubbergranulaat met een speciale triple aluminium cachering aan de onderkant die migratie van weekmakers tegengaat. Eenvoudig in gebruik en erg snel leverbaar. Wij zien ze veelal worden toegepast onder technische installaties op platte daken zoals bij grote zonnepaneel constructies of airco units. Het rubbergranulaat stabiliseert hierbij het object, gaat verschuivingen tegen en beschermt de onderliggende laag tegen mechanische beschadigingen. Afhankelijk van dikte leverbaar als tegel, strook of op rol.

Migratie van weekmakers

Solar AK is speciaal gemaakt om migratie van weekmakers tegen te gaan. Bij gebruik van normaal rubber zonder aluminium cachering zal over tijd de PVC dakbedekking worden aangetast wat lekkages kan veroorzaken. De triple aluminium cachering is speciaal ontwikkeld om dit tegen te gaan en om die reden ligt de Solar AK oplossing al op duizenden platte daken in Europa. Zeker als u niet zeker weet wat voor dakbedekking het betreft raden wij aan te gaan voor Resist Solar AK, dan sluit u een potentieel risico uit.

Regupol

Regupol is wereldwijd marktleider op het gebied van rubbergranulaat oplossingen en staat bekend om zijn hoge kwaliteit producten en grote aanbod. De producten worden voornamelijk gemaakt van PUR gebonden rubbergranulaat dat onder hoge druk geperst is en gebonden wordt met een PUR-binder. Rubber is van nature zeer slijtvast en dempend, de open structuur van het granulaat materiaal zorgt daarnaast voor een goede waterdoorlatendheid en een blijvend anti-slip oppervlak. Rubbergranulaat wordt veelal gebruikt als ladingzekering, beschermlaag of ter demping van contactgeluid en trillingen.

Fiberplast circulair BV

Wij leveren reeds al meer dan een decennia lang de oplossingen van Regupol aan de zakelijke markt in Nederland en België. Wij kunnen veel bieden ten aanzien van maatwerk en kunnen, afhankelijk van het type, vaak erg snel leveren. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Verdere documentatie is op aanvraag, het kan zijn dat er aan sommige types een minimale afname is verbonden.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.