REGUPOL RUBBER IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Fiberlast circulair BV levert reeds al meer dan een decennia de hoogwaardige rubbergranulaat oplossingen van Regupol voor een voordelige prijs aan de zakelijke markt.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Rubbergranulaat van REGUPOL staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteit, uitstekende bestendigheid en brede toepasbaarheid. Regupol wordt namelijk voor verschillende toepassingen wereldwijd gebruikt in de bouw, transport en tuin sector. Denk hierbij aan ladingzekering, beschermlaag bij terras en dakconstructies tot aan akoestische strippen bij beton constructies. Er zijn een groot aantal verschillende Regupol soorten leverbaar in diverse diktes en afmetingen, ieder speciaal gemaakt voor bepaalde toepassingen. Maatwerk is natuurlijk ook een mogelijkheid, mits er wordt voldaan aan bepaalde voorwaarden. Hieronder een lijstje van REGUPOL types die wij veel zien worden verkocht in Nederland en België.

REGUPOL 6510 G

Breed toepasbaar, waterdoorlatend en zeer anti-slip, zo is de 6510 G te noemen. Wij zien het met name veel worden toegepast in de bouw en tuin sector. Geschikt als dempende beschermlaag, drainage strip of ter verhoging van terras constructies. Standaard in diktes van 10, 15 of 20 mm leverbaar als tegeldrager, strook of rol.

REGUPOL 7210 LS PLUS

Heeft een hogere persing en fijner granulaat dan de 6510 G en is daarom in dunnere diktes leverbaar. Ontwikkeld en officieel gecertificeerd als ladingzekering voor de Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse wegen. De 7210 LS PLUS is standaard leverbaar in diktes van 4, 6 of 8 mm in tegel, rol of strook vorm. Te herkennen aan de groen & gele EPDM vlokken.

REGUPOL SOLAR AK

Een veel gebruikte special die wij veel zien worden gepast bij platte dakconstructies. Het dient als beschermlaag tussen de dakconstructie of installatie (bijv. zonnepanelen, koeling- of ventilatie installaties). Solar AK beschermt hierbij de dakbedekking, voorkomt migratie van weekmakers en voorkomt dat vuil zich gaat ophopen rondom de installatie.

REGUPOL ZK (SPECIAL)

Een recente toevoeging die steeds meer grond wint, het is 6510 G en 7210 LS PLUS voorzien van een speciale zelfklevende laag. Erg handig bij constructies die op zijn plek moeten worden getild. Het materiaal blijft zijn eigenschappen behouden en blijft goed op zijn plek. Regupol zelfklevend is standaard leverbaar in diktes van 10 of 15 mm (6510 G) en 3 of 4 mm (7210 LS).

FIBERPLAST CIRCULAIR UW REGUPOL LEVERANCIER

Fiberplast circulair BV levert Regupol reeds al aan een groot aantal klanten in Nederland en België voor een voordelige prijs. Een groot aantal standaard afmetingen zijn gelijk uit voorraad leverbaar en kunnen binnen enkele werkdagen op locatie worden geleverd. Ook voor maatwerk kunt u goed bij ons terecht, mits er natuurlijk wordt voldaan aan een minimale afname. Het materiaal is makkelijk op maat te snijden met een nat stanleymes en indien gewenst kunnen wij diverse certificaten overhandigen betreffende kwaliteit, ladingzekering en REACH normen. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden, ook voor speciale Regupol uitvoeringen kunt u vaak bij ons terecht.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.