Envirolift vloerdragers

Modulaire vloerdragersystemen die binnen seconden gebruiksklaar zijn te maken en specifiek af te stellen zijn aan de behoeften van uw specifieke project. Voor zowel tegelvloeren als complexe terrasonderconstructies tot wel 950 mm!

Geplaatst door: Fiberplast Group

De Envirolift vloerdragers, onderdeel van Fiberplast circulair BV, worden gemaakt van duurzaam en recyclebare materialen zoals SEBS/EPDM rubber en polypropyleen. Dit maakt ze zeer bestendig tegen vocht, micro-organismen en ongedierte. Ze kunnen jaren lang mee en zijn specifiek ontwikkeld om vrijwel alle uitdagingen van zowel tegel- als houtenterrassen te kunnen weerstaan. Het gamma bestaat uit zowel vaste als verstelbare tegeldragers van 2 tot wel 950 mm hoog. Envirolift modulaire vloerdragersystemen hebben een groot aantal verschillende accessoires waardoor u het precies kunt afstellen op de behoeften van uw specifieke project.

Overzicht series:

SUPPORT PADS

Gericht op de allerkleinste hoogtes voor binnen of buiten tegelvloeren. Beginnende bij 2 mm, de hogere vaste tegeldragers (8, 10, 15 & 16 mm) zijn stapelbaar tot max. 3 stuks waardoor hoogtes tot 48 mm mogelijk zijn. Standaard voorzien van 3 mm geïntegreerde tegelvoegjes.

SPIRAL

Per mm verstelbare voegdragers voor hoogtes tussen de 10 en 210 mm. Hebben een groot kopoppervlak en zijn zwaar statisch individueel belastbaar. Geschikt voor zowel tegelvloeren als terrasonderconstructies.

RAPTOR

De oplossing voor het vakkundig ophogen en ondersteunen van terrasconstructies. Iedere Raptor terrasdrager is standaard voorzien van een geïntegreerde balksteun. Voor hoogtes tot 245 mm, per mm instelbaar, afschotten tot wel 7% zijn optioneel met een voetcorrector te compenseren.

MAX

De MAX is onze meest flexibele en breed toepasbare oplossing. De vloerdragers zijn zwaar belastbaar, hebben een groot hoogtebereik en inzetbaar voor zowel tegelterrassen als vlonders. De dubbele schroef geeft het extra veel hoogtebereik dan andere vloerdragers op de markt.

Over Fiberplast circulair BV

Fiberplast circulair BV levert reeds al meer dan een decennia hoogwaardige vloeroplossingen aan de professionele markt. Onze vloerdragers staan bekend om hun gebruikersgemak, lichte gewicht en uitstekende bestendigheid. Wij hebben dan ook reeds al aan honderden locaties in Nederland en België mogen beleveren. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij hebben veel kennis en ervaring in huis en helpen u graag op weg. Een groot deel van het vloerdrager assortiment is te bestellen in onze webshop tegeldrager.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.