De Hidden Treasure duurzaam beschermd

De oude bedrijfscampus van Philips in Eindhoven is gerenoveerd tot een modern appartementencomplex met maar liefst 166 woonruimtes. Deze renovatie vroeg om een kwalitatief hoogwaardige afdichting, hiervoor werd Triflex ingeschakeld.

Geplaatst door: Triflex BV

De uitdaging
Het nieuwe appartementencomplex, wederom een eyecatcher van Eindhoven, vroeg om een fraaie, groene binnentuin die zou dienen als ontmoetingsplek voor de bewoners. De uitdaging bij dit project was de afdichting van verschillende betonnen delen.

De oplossing en het proces
Ervaren applicateur JL Kunststoffen heeft maar liefst 1200 m2 Triflex ProDetail aangebracht vanaf de dakbedekking tot op het beton, ter plaatse van de binnentuin. Op het parkeerdek bij het complex heeft dezelfde applicateur 200 m2 Triflex ProDetail aangebracht, ook vanaf de dakbedekking tot aan het beton van de opstaande gevel. Tot slot zijn er nog een aantal pilaren met dit systeem afgewerkt.

Het resultaat
Het resultaat van dit innovatieve project, is een waterdichte, naadloze afdichting van de details van de binnentuin van dit complex. De opdrachtgever is tevreden met het eindresultaat, net zoals de aannemer en de applicateur.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.