RHT op woontoren Vechthorst

et project Vechthorst in Hardenberg bestaat uit 36 woningen waarvan 28 appartementen van ruim 100 m2, zes kleinere appartementen en twee maisonettes.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Duurzaamheid krijgt alle aandacht in dit project: er is optimaal geïsoleerd, ieder appartement krijgt een eigen warmtepomp en op het dak ligt een energiezuinig dakluik.

Voordelen dakluik
Het RHT-dakluik van Gorter is de perfecte oplossing voor toegang tot platte daken. Met dit dakluik zijn onderhoudsploegen zeker van een veilige toegang tot het dak. De combinatie dakluik en de bijgeleverde ladder maken toegang namelijk even comfortabel als gemakkelijk. Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen, met name vanwege de optimaal veilige daktoegang die de combinatie realiseert. Het dakluik heeft bovendien een ongekend hoge isolatiewaarde waarmee het dak een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestaties van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast. 

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.