Vijf RHT-dakluiken op Nieuw Develstein

In Amsterdam Zuidoost worden door Ten Brinke Bouw uit Doetinchem 262 duurzame woningen naar ontwerp van LEVS gebouwd.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De energiezuinige woningen van Nieuw Develstein komen in de wijk Bijlmer Centrum, in de directe nabijheid van trein- en metrostations. De twee- tot vierkamer appartementen worden aangesloten op stadsverwarming en variëren in grootte tussen de 53 en 73 m2. Met de gemeente zijn afspraken gemaakt over de aanvangshuren en de jaarlijkse huurverhoging om de betaalbaarheid ook op langere termijn te waarborgen. Hiermee is Nieuw Develstein onderdeel van een langjarige investering in de Amsterdamse binnenstad.

Veilig dakonderhoud
Het Gorter RHT-dakluik zorgt voor een veilige daktoegang, onmisbaar voor de onderhoudsploegen die de daken en de daarop gevestigde installaties moeten onderhouden. Met deze energiezuinige luiken is een veilige toegang tot de platte daken van Nieuw Develstein gegarandeerd. De dakluiken van Gorter hebben een hoge isolatiewaarde, hiermee leveren ze een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie van Nieuw Develstein. 

RHT in vogelvlucht
·       een bewezen hoge isolatiewaarde 
·       veilige bediening
·       10 jaar garantie
·       een weer- en windbestendige afwerking
·       elektrische bediening met twee krachtige motoren

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Wilt u meer weten over Gorter? Bezoek onze website!

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.