Maak je dakterras winterklaar met terrasheater, tuintafel en lounge dining set

Ziet het interieur van jouw appartement er piekfijn uit en kun je met een gerust hart de winter in? Dat is natuurlijk superfijn. Maar hoe zit het eigenlijk met je dakterras?

Gepubliceerd: 15 december 2016

Is deze ook winterklaar of kan deze best nog wel de nodige aanpassingen gebruiken? Je kunt je daktuin winterklaar maken dankzij de aanschaf van een aantal mooie meubels en accessoires. Hoe je dat aanpakt, lees je in dit artikel.

Tijdens de winter genieten op je dakterras

Als tijdens het koude weer het zonnetje volop schijnt, geniet je natuurlijk al te graag van de enigszins warme zonnestralen. Juist daarom mogen een mooie tuintafel en lounge dining set niet ontbreken. Het hoeft buiten namelijk geen 20 graden Celsius te zijn om toch lekker buiten te kunnen genieten. Zolang je een beetje uit de wind buiten kunt zitten, kan het aangenaam zijn om in de winter van je dakterras gebruik te maken.

Welke tuinset past goed op jouw dakterras?

Je wilt natuurlijk een aankoop doen die perfect past op je dakterras. Gelukkig is er volop keuze uit tuintafels en lounge dining sets. Er is altijd wel een exemplaar te vinden die aan je wensen voldoet. Oriënteer je op wat je mooi vindt en maak aan de hand daarvan je keuze.

Hoe krijg jij je dakterras warm?

Het is wel zo prettig als je niet op een koud dakterras hoeft te zitten. Gelukkig zijn er volop terrasheaters verkrijgbaar die je terras optimaal kunnen verwarmen. Zo kun je bijvoorbeeld met Oud & Nieuw genieten van prachtig vuurwerk vanaf je dakterras. Natuurlijk kun je de terrasheater ook gewoon gebruiken als je een kop koffie of chocomel op je dakterras wilt drinken. De feestverlichting aan de balkonrand maakt het feestje op je dakterras compleet.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.