HomEvap - luchtbevochtiger en koeler in één!

De HomEvap is de stilste en energiezuinigste luchtbevochtiger en koeler die er is.

Gepubliceerd: 10 oktober 2016

HomEvap: luchtbevochtiger en koeler in één!

De HomEvap is de stilste en energiezuinigste luchtbevochtiger en koeler die er is. De HomEvap verhoogt het comfort in de woning en zorgt voor een gezonder binnenklimaat. Klachten als prikkende ogen, geïrriteerde neus en statische elektriciteit behoren tot het verleden. Mensen die last hebben van astma hebben veel baat bij een goede luchtbevochtiger zoals de HomEvap. Het reduceert stof en zorgt voor een constante luchtvochtigheid in de woning. Daarnaast beschermt een goede luchtvochtigheid uw kostbare kunst, houten vloeren en muziekinstrumenten.

Kunt u uw woning niet goed koelen dan is de HomEvap de uitkomst. Deze zorgt voor voldoende koeling voor een aangenaam binnenklimaat en u kunt weer lekker slapen tijdens de warme zomerse periode.

De HomEvap wordt aangesloten op een watertoevoer en afvoer. De regelaar zorgt voor de automatische werking. Dus niet handmatig bijvullen en filters schoonmaken. U heeft dus altijd een optimaal binnenklimaat.

Lees meer op:

homevap.com

 

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.