HR VIDEO INTERCOM VOOR ANDROID EN APPLE

Gepubliceerd: 04 juni 2015

Aiphone komt met de JP-serie op de markt die geschikt is voor Apple en Android, een nieuwe video intercom met verbeterde camera met een 7 inch touchscreen voor een eenvoudige bediening en een duidelijke herkenning van bezoekers. Via het touchscreen is het mogelijk om alle functies van het systeem te beheren. De grote aanraaktoetsen en intuïtieve pictogrammen vergemakkelijken de bediening en voldoen op deze manier aan de nieuwe eisen om de toegankelijkheid te bevorderen voor mensen met een handicap. De klassieke druktoetsen werden weggelaten, waardoor de binnenposten er strakker uitzien en beter opgaan in het interieur.


Dankzij het grotere beeld van de JP-serie is het mogelijk om bezoekers sneller te herkennen en ingangen goed te controleren. Ook is het mogelijk om een Wifi SD-kaart in de binnenpost de plaatsen. Hierdoor is het mogelijk om foto’s draadloos te verzenden naar een computer om vanaf daar te kunnen zien wie er voor de deur staat. De videodeurposten van de serie zijn bovendien uitgerust met een panoramische 170°-breedhoekcamera voor een volledig overzicht van de ingang, van gevel tot gevel. Zo kan de bezoeker zich niet meer in de dode hoek van de camera bevinden, zoals bij gewone camera’s wel het geval is. Het beeld wordt daarbij niet vervormd. Bovendien kan men met de digitale Pan/Tilt- en zoomfunctie focussen op een bepaalde zone voor meer detail.


De gebruiker kan ervoor kiezen om de communicatie met bezoekers al dan niet via de hoorn te voeren. Door het scherm aan te raken, kan men via de ingebouwde microfoon en luidspreker met bezoekers communiceren. Tijdens het gesprek kan men ervoor kiezen om toch nog de hoorn op te nemen, wat handig kan zijn in een luidruchtige omgeving.
Het systeem kan worden uitgebreid tot vier deurposten en acht binnenposten die onderling in verbinding staan waardoor deze serie ook interessant is voor de kleine industrieterreinen en bedrijfsgebouwen.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.