Get smart ready

Nederland wordt ‘smart ready’

Gepubliceerd: 23 juni 2015

Smarthomebedrijf digitalSTROM werkt samen met ElectroStyling

Amsterdam, 17 juni 2015 – De vraag naar smarthome oplossingen en het internet der dingen groeit. Smarthomebedrijf digitalSTROM is daarom een partnership met een smart interieur adviesbureau ElectroStyling gestart. Hun doel is om Nederland 'smart ready' te maken, wat aansluit bij de missie van digitalSTROM om alle apparaten in huis met elkaar te verbinden. De afgelopen weken heeft ElectroStyling door het land getoerd om retailers op te leiden maar ook Nederlandse consumenten de huidige en toekomstige mogelijkheden van smarthome oplossingen te laten ervaren.

Rudirick de Jong, eigenaar van ElectroStyling: “Het is noodzakelijk voor mensen om smarthome oplossingen te ervaren om te begrijpen wat het voor hen kan doen. Daarom hebben we een tour georganiseerd met innovatieve merken zoals Miele, Sonos en digitalSTROM. Met slimme toepassingen draait het om connectiviteit. Daarom ben ik ook zo enthousiast over digitalSTROM. Het biedt een betrouwbare en flexibele infrastructuur voor de connectiviteit tussen alle apparaten in huis. En precies dat is de manier om een smarthome te bouwen.” ElectroStyling heeft al meer dan tien retailers getraind tot 'ElectroStylist'. Dit betekent dat ze niet alleen consumenten adviseren over smarthome oplossingen, maar dat ze ook gecertificeerd zijn om diverse slimme oplossingen voor in huis te installeren, waaronder digitalSTROM.

Reeds gecertificeerde digitalSTROM ElectroStylisten
· Ben van Dijk Rondweg 9, Uden
· Obbink Patronaatsstraat 15, Lichtenvoorde
· Expert van Dongen Kerkstraat 10, Berkel en Rodenrijs
· Koudijs Stationsstraat 18-22, Amstelveen
· Electro World Koeleman Genieweg 60, Mijdrecht
· EP: Schalkwijk Doelenstraat 1, IJsselstein
· Electro World Tummers Schaarbroekerweg 28, Roermond
· Electro World Weterings Westerdorpstraat 20, Hoevelaken

Martin Vesper, CEO van digitalSTROM AG: “Informatie en beleving zijn de sleutel als je het hebt over de behoeften van consumenten met betrekking tot smarthomes. ElectroStyling legt dit op zo een slimme manier uit, dat het inspirerend is voor consumenten en bedrijven.”

Iedere consument kan zijn huis slim maken met het systeem van digitalSTROM en het aanpassen aan hun persoonlijke behoeften. Het is een flexibel systeem omdat het gebaseerd is op een open API. Hierdoor kunnen andere slimme oplossingen onderdeel van het smart ecosysteem worden. Omdat het werkt als één intelligent netwerk kunnen de eigenschappen van apparaten ook veranderen. Bijvoorbeeld: verlichting kan worden gebruikt om u te alarmeren wanneer de deurbel gaat. Bekende merken en hun producten waaronder Sonos, Philips Hue en Dornbracht zijn al onderdeel van het digitalSTROM-ecosysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Over ElectroStyling
ElectroStyling is een smart interieur adviesbureau. Het bedrijf is in 2011 opgericht door Rudirick de Jong, met als doel om Smart Living voor iedereen toegankelijk te maken. Via een netwerk van erkende ElectroStylists ondersteunt het bureau klanten in de voorbereiding om hun huizen gereed te maken voor de toekomst met de integratie van slimme elektronica, interieur en domotica.


Over digitalSTROM:
digitalSTROM AG maakt smarthome technologie beschikbaar voor elke woning. Het is intuïtief in gebruik en eenvoudig te installeren. Het smarthomesysteem van digitalSTROM maakt gebruik van het bestaande lichtnet waardoor alle elektrische en breedbandapparaten in een woning met elkaar verbonden worden. Na een ontwikkelingsperiode van zeven jaar, waaronder een conceptuele samenwerking met ETH Zurich, werd digitalSTROM in 2011 gelanceerd. Het Duits-Zwitsers bedrijf is gevestigd in Schlieren-Zurich (Zwitserland). Op dit moment is digitalSTROM actief in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Martin Vesper is de CEO van digitalSTROM. Het smarthomesysteem stimuleert een digitale levensstijl en connectiviteit tussen apparaten.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.