Vebo werkt aan high-tech liftonderhoud

Met de nieuwste smart technologie tracht Vebo Liftsupport het liftonderhoud naar het volgende niveau te tillen!

Geplaatst door: VeboLift

Traditioneel liftonderhoud heeft zijn beste tijd gehad

Dankzij geavanceerde smart technologie werkt Vebo Liftsupport aan een eigentijdse vorm van liftonderhoud: het precisieliftonderhoud. De meeste andere liftenfirma’s bieden u momenteel een traditioneel servicecontract aan met een vast aantal onderhoudsbeurten per jaar. Zoals u helaas uit ervaring weet schiet deze achterhaalde manier van liftonderhoud dikwijls tekort. Liften die vaak worden gebruikt zouden immers veelvuldiger onderhouden moeten worden, terwijl liften die geringer in bedrijf zijn daarentegen ook minder onderhoud behoeven. Uiteindelijk ziet u dit verschil in onderhoudsbehoefte terug in uw portemonnee: waar te weinig onderhoud resulteert in vervelende storingen en uitval van uw lift, jaagt onnodig liftonderhoud u op torenhoge kosten.

Gericht onderhoud door lift op afstand te monitoren

Wij werken aan een geïntegreerde smart technologie die het mogelijk maakt om uw lift online te monitoren en verschillende parameters van uw lift af te lezen, zoals de hoeveelheid gemaakte ritten, de frequentie waarmee de lift wordt opgeroepen en het aantal keer openen en sluiten van de liftkooideuren. Deze informatie zal via het internet met behulp van beveiligde inloggegevens toegankelijk zijn voor onze klant en ons. Door de metingen aan uw lift nauwkeurig te analyseren, is het veel beter te voorspellen waar en wanneer onderhoud nodig is aan uw lift. Op die manier hoeven wij in de nabije toekomst uitsluitend onderhoud en vervangingen uit te voeren die ècht noodzakelijk zijn, waardoor wij de liftmonteur gerichter op onderhoud kunnen sturen. Daarnaast zal het voor u als gebouweigenaren ook eenvoudiger wordt de jaarlijkse liftkosten te budgetteren. Dit zal u en ons een hoop tijd en kosten besparen!

Naast het in kaart brengen van de basale functies van uw lift, zullen wij ook meer lifttechnische details op afstand kunnen inkijken. Dit zal ons niet alleen helpen om uw lift te screenen op eventuele mankementen, maar het ondersteunt ons ook in het vinden van een oplossing bij storingen aan uw lift. Zo zullen wij u gerichter kunnen helpen bij het liftonderhoud èn eventuele liftstoringen, zowel op afstand als ter plaatse. 

Bekijk hier hoe het in de praktijk uitgevoerd wordt. ‎

Eigentijdse contracten

Onze onderhoudsaanpak biedt ons bovendien het perspectief om u een modernere contractvorm aan te bieden, waarbij we u niet langer een ouderwetse standaard hoeveelheid onderhoudsbeurten per jaar zullen leveren, maar verticaal lifttransport met een beschikbaarheid van ten minste 98 procent kunnen garanderen. Hierdoor zult u er bij ons dus zeker van zijn dat uw lift minimaal 98 procent van het jaar operationeel zal zijn!

Wilt u meer te weten komen over onze smart technologie, precisieliftonderhoud en garantiecontracten? E-mail ons dan gerust op info@veboliftsupport.nl , bel ons op +31 174 64 14 90 of bezoek https://www.veboliftsupport.nl/ 

Bedrijvengids Geplaatst door
VeboLift

VeboLift

Mercuriusplein 30, 2685 LP  Poeldijk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.