Investeren zonder dat uw maandlasten stijgen!

Duurzame energiebesparing en stijging van de gebouwwaarde voor VvE’s. Zonder dat uw maandlasten stijgen!

Gepubliceerd: 08 mei 2015

Iedere appartementseigenaar en VvE wil natuurlijk graag investeren in duurzaamheid. Het struikelblok is echter vaak dat de financiële middelen van de VvE niet toereikend zijn om voor de meeste ideale oplossing te kunnen kiezen. En dat moet anders kunnen vinden wij!

Want duurzame onderhoudsoplossingen die bijdragen aan een beter milieu, extra wooncomfort en een betere gezondheid: dat wil toch iedereen? Helemaal als dat kan zonder een verhoging van de maandlasten en zonder gebruik te maken van het reservefonds! Gegarandeerd! Met ons unieke duurzaamheidsinitiatief zijn duurzame investeringen nu beschikbaar voor iedere VvE en appartementseigenaar!

Hoe werkt het?

We gebruiken de financiële besparing van uw verduurzaming voor een kortlopende lening. Uw woning of complex krijgt bovendien aanzienlijke meerwaarde. Daarnaast krijgt u als VvE de garantie dat de maandelijkse lasten niet zullen stijgen!

Werkwijze

Aangezien iedere VvE anders is en de onderhoudssituatie per appartementencomplex verschilt, brengen wij eerst de situatie in kaart. Aan het einde van de vrijblijvende scan weet u exact welke duurzame maatregelen er mogelijk zijn. En hoe dit project wordt opgepakt en gefinancierd. Dat geeft u, als VvE- bestuurder, snel duidelijkheid. Het advies is bovendien kosteloos en vrijblijvend.

Onafhankelijk

Wij zijn als onafhankelijk netwerk niet alleen compleet op de hoogte van wat er mogelijk is wij staan ook gedurende het hele proces aan uw zijde om de perfecte oplossing te vinden. Wij staan dan ook gedurende het hele proces van verduurzaming aan uw kant (van het inventari- seren van de mogelijkheden, tot het hel- pen bij het nemen van de juiste besluiten, van het schrijven en beoordelen van de offertes tot de uiteindelijke opleveringskeuring). Onze adviseurs zijn bovendien op geen elke wijze verbonden aan welke leverancier dan ook en kunnen daarom compleet onafhankelijk advies geven.

Gratis scan aanvragen?

Ga naar www.appartementeneigenaar.nl/duurzaam om een vrijblijvende scan aan te vragen of neem contact op via 0251-207400 of duurzaam@appartementeneigenaar.nl.

Op de hoogte blijven?

Klik hier om u aan te melden voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Zonnepaneel-advies Zonnepaneel-advies

Er zijn diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen mogelijk te maken.

1
Introductie
2
Vragen
3
Gegevens

Wat houdt het in?

Juridisch, technisch en logistiek is het niet eenvoudig zonnepanelen te koppelen achter de meter van individuele appartement. Een gemeenschappelijke elektriciteitsmeter zorgen er echter weer voor dat het lastig is de zonnepanelen rendabel te exploiteren. Gelukkig zijn er diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen toch mogelijk te maken.

Waar bestaat het advies uit?

Analyse van de huidige situatie
Analyse van de wensen (en haalbaarheid hiervan) van de VvE
Analyse van de mogelijkheden
Prijsvergelijking van de verschillende mogelijkheden

Gegevens

Zonnepaneel-advies
Bedankt, wij hebben uw aanvraag succesvol ontvangen en nemen contact met u op.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wilt u meer dan 3 items lezen?

Lees direct verder tot en met 10 items per maand met een gratis Basis-profiel.

Gratis aanmelden
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.