Energiebesparing en investeringen zonder extra maandlasten

Iedere VvE wil graag investeren in duurzaamheid. Maar vaak zijn de financiële middelen van de VvE onvoldoende om de meest ideale oplossing te kiezen.

Gepubliceerd: 01 april 2015

In onze aanpak gebruiken we de financiële besparing van uw verduurzaming voor een kortlopende lening. Uw woning of complex krijgt bovendien aanzienlijke meerwaarde. Daarnaast krijgt u als VvE de garantie dat de maandelijkse lasten niet zullen stijgen!

Aangezien iedere VvE anders is en de onderhoudssituatie per appartementencomplex verschilt, brengen wij eerst de situatie in kaart. Aan het einde van de vrijblijvende scan weet u exact welke duurzame maatregelen er mogelijk zijn. En hoe dit project wordt opgepakt en gefinancierd. Dat geeft u, als VvE-bestuurder, snel duidelijkheid. Het advies is bovendien kosteloos en vrijblijvend.

Download hier de brochure voor meer informatie. Of vraag hier een gratis, vrijblijvende scan van uw gebouw aan om erachter te komen welke duurzame maatregelen er bij u mogelijk zijn.

Zonnepaneel-advies Zonnepaneel-advies

Er zijn diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen mogelijk te maken.

1
Introductie
2
Vragen
3
Gegevens

Wat houdt het in?

Juridisch, technisch en logistiek is het niet eenvoudig zonnepanelen te koppelen achter de meter van individuele appartement. Een gemeenschappelijke elektriciteitsmeter zorgen er echter weer voor dat het lastig is de zonnepanelen rendabel te exploiteren. Gelukkig zijn er diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen toch mogelijk te maken.

Waar bestaat het advies uit?

Analyse van de huidige situatie
Analyse van de wensen (en haalbaarheid hiervan) van de VvE
Analyse van de mogelijkheden
Prijsvergelijking van de verschillende mogelijkheden

Gegevens

Zonnepaneel-advies
Bedankt, wij hebben uw aanvraag succesvol ontvangen en nemen contact met u op.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.