Appartement & Eigenaar en Mitsubishi Electric helpen met liftonderhoud

VvE's geven met enige regelmaat aan de hoge kosten rond de aanschaf van liften en het bijbehorende onderhoud ondoorzichtig te vinden.

Gepubliceerd: 31 oktober 2016

Zo zegt meer dan de helft van de VvE's desgevraagd niet te weten wat ze precies wanneer moeten betalen voor de lift en het onderhoud ervan. Daarnaast wordt het als onhandig ervaren dat er diverse partijen bij de liftinstallatie betrokken zijn; denk aan montage, onderhoud en keuringen.

Dit is dan ook de reden dat Appartement & Eigenaar en Mitsubishi Elevator Europe hebben besloten op dit vlak VvE's te hulp te schieten.

Wat gaan we doen?

Elke VvE krijgt naar aanleiding van een uitgebreide gebouwscan door Appartement & Eigenaar de mogelijkheid tot een gratis second opinion van liftonderhoud en -renovatie door Mitsubishi Elevator Europe.

Wat houdt dit in?

Deze uitgebreide second opinion geeft de VvE direct inzicht of en hoe ze kunnen besparen op hun kosten voor hun lift. Zo weet men snel hoe ze tot de hoogste service en laagste kosten kunnen komen. De gebouwscan is eenvoudig via de website van Appartement & Eigenaar aan te vragen.

De betrokken partijen

Appartement & Eigenaar en Mitsubishi Elevator Europe zijn tot deze oplossing gekomen omdat wij beiden de kernwaarden kwaliteit, ontzorging en service hoog in het vaandel hebben staan. Wij vonden dan ook dat het de hoogste tijd is om VvE's op deze manier te hulp te schieten.

Over Mitsubishi Elevator Europe

Met meer dan 65 jaar ervaring staat Mitsubishi Elevator Europe in Nederland bekend als autoriteit op het gebied van hoogwaardige en betrouwbare lift- en roltrapinstallaties, liftonderhoud en liftrenovaties. Dit wordt onder andere geïllustreerd door cijfers van de grote liftadviseurs en keurende instanties waaruit blijkt dat Mitsubishi het laagste storingspercentage van Nederland heeft.

Mitsubishi Elevator Europe is onderdeel van de Mitsubishi Electric groep, dat deel uit maakt van het Japanse Mitsubishi conglomeraat. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal en bestaat naast een ondersteunende kantoorafdeling, uit een uitgebreide engineering- en productieafdeling. Daarnaast beschikt men in Veenendaal ook over een eigen testtoren, die o.a. gebruikt wordt als trainingslocatie voor de verschillende onderhoudsrayons van de landelijke Service organisatie.

 

Past uw huidige onderhoudscontract nog bij uw VvE en/of wilt u een prijsvergelijking voor het groot onderhoud?

VRAAG NU EEN VRIJBLIJVENDE LIFTSCAN AAN

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.