Gratis advies over antislip

In een appartementengebouw vormen trappen, gladde vloeren, ladders, looppaden en loopvlakken een groot risico. Zeker algvorming in combinatie met (regen)water zorgt gevaarlijke situaties.

Gepubliceerd: 01 december 2015

Veel van deze ongevallen kunnen permanent voorkomen worden door toepassing van DIPAQ antislipproducten. Dipaq heeft voor iedere ondergrond (hout, beton en staal) de juiste antislip-oplossing. DIPAQ heeft de overtuiging om vol enthousiasme de juiste antislip oplossingen te bieden in elke fase van het proces. Zij werken uitsluitend met toonaangevende fabrikanten waarvan de kwalitatief hoogwaardige producten zich al jarenlang ruimschoots hebben bewezen in de offshore, industrie en utiliteitsgebouwen. Op een groot deel van de producten wordt 10 jaar volledige fabrieksgarantie verstrekt.

Gratis advies

Benieuwd hoe de situatie bij één of meer appartementencomplexen die u beheert, verbetert kan worden? Vraag hieronder gratis advies aan. Een medewerker van Dipaq komt langs voor een vrijblijvende inspectie.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.