Wilt u ook geen duiven op uw balkon?

Overlast van duiven? Voorkom de overlast van duiven op uw balkon, balustrade, schoorsteen of vensterbank. De BirdGo is gemakkelijk te plaatsen en gebruiksvriendelijk. Het zit kant en klaar in een doosje met 15 cups.

Geplaatst door: Frijters Rijsbergen BV

BIRDGO™ visuele gel

Klaar voor gebruik BIRDGO™ visuele gel (fysiek barrièreproduct)

Vogels hebben een zeer dunne huid en dunnere hoornvliezen in vergelijking met zoogdieren. Dit is de reden waarom ze gevoeliger lijken te zijn voor ultraviolet licht dan zoogdieren en reptielen.

 Het is een feit dat duiven en andere vogels gevoelig zijn voor UV-licht. Spectrofotometrische en elektrofysiologische studies van het netvlies van vogels suggereren dat vogels kleuren kunnen onderscheiden van het ultraviolet.

 BIRDGO ™ Visual Gel is een stille visuele afschrikking op lange afstand, die werkt door het UV-licht te laten schijnen (tussen 330 en 380 nm) om vogels te storen en af te schrikken.

 BIRDGO ™ Visual Gel absorbeert de gevoelige ultraviolette 330-380 nm golflengten die vogels van veraf kunnen zien, en BIRDGO ™ Visual Gel is een fysiek barrièreproduct dat vogels met deze eigenschap weghoudt.

 Vogels zien licht in deze golflengte en zien een flits die vergelijkbaar is met vlammen. Deze denkbeeldige ‘vlambarrière’ is een visuele afschrikking waardoor de vogels afzien van de landing.

 Eenmaal goed geïnstalleerd, blijft BIRDGO ™ Visual Gel nog minstens twee jaar effectief.

In tegenstelling tot conventionele gelproducten is BIRDGO™ Visual Gel ook effectief op plaatsen waar veel overlast van vogelnesten is.

Vogels beroeren BIRDGO ™ Visual Gel helemaal niet.

Wordt geleverd in een doosje met 15 cups van 20 gram elk, welke geplakt kunnen worden op plaatsen waar de vogels niet gewenst zijn.

Na de cups op zijn plaats te hebben aangebracht het deksel van de cup afhalen voor het juiste effect.

Bedrijvengids Geplaatst door
Frijters Rijsbergen BV

Frijters Rijsbergen BV

Smokstraat 2, 4891 ZK  Rijsbergen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.