Groendaken

Een dak heeft een belangrijke functie: de rest van het gebouw beschermen tegen onder andere het weer en andere invloeden van buitenaf. Platte daken, hellende daken, daken met dakpannen, rieten daken, metalen daken, industriële daken en ook groendaken zijn

Geplaatst door: Triflex BV

Groendaken
Groendaken maken het mogelijk om het dak naast de juiste bescherming ook een esthetische uitstraling te geven door middel van bomen en planten. Zelfs varianten waarbij looppaden, complete tuinen of vijvers op het dak worden gemaakt, zijn tegenwoordig mogelijk. Om deze functionele, visueel aantrekkelijke daken veilig te houden en te zorgen dat het groendak het onderliggende gebouw optimaal beschermt, moet een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig systeem aangebracht worden. Triflex biedt hier mogelijkheden voor.

Triflex systemen
Systemen van Triflex die geschikt zijn voor groendaken zijn onder andere het Triflex ProTect systeem en Triflex ProDetail. Het volledig gewapende Triflex ProTect systeem voor groendaken is hydrolysebestendig, worteldoorgroeibestendig (goedkeuring in de hoogste klasse volgens FLL en EN 13948), heeft 100% aanhechting (geen onderkruip, loop) en kan volledig naadloos worden aangebracht. Het systeem heeft verschillende testen doorstaan en hiermee onder andere een CE-markering en ETAG-certificaat bemachtigd.

Door het groendak met Triflex ProDetail af te dichten, realiseert u meteen een dak dat volledig waterdicht is. Daarnaast beschikt ook dit systeem over een wortelwerende functie. Heeft u interesse in een groendak en is de bouw al mogelijk in de winter? Geen probleem! Het ProDetail systeem wordt koud verwerkt en is dus al aan te brengen bij een temperatuur vanaf -5 graden Celsius. Doordat het systeem vloeibaar is bij het aanbrengen, kan dit iedere lastig te bereiken plek volledig naadloos afdichten.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.