Groene Kaap in Rotterdam

In Katendrecht, een van de nieuwste hotspost van Rotterdam, bouwt Stebru de komende jaren aan 450 huur- en koopwoningen. Naast zeer ruime eengezinswoningen worden er ook appartementen ontwikkeld.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Zoals de naam van het plan al doet vermoeden, is groen de rode draad in het ontwerp.

Het plan van architect Massa bestaat uit vier woonblokken met vijf woontorens. Het ontwerp sluit aan op de havenhistorie van Katendrecht. De woonblokken worden via hoven, loopbruggen en daktuinen met elkaar verbonden worden tot een publiekelijk toegankelijke doorgaande route.

Een van de woontorens is uitgerust met het RHT-dakluik van Gorter. Dankzij dit dakluik kunnen onderhoudsexperts het dak op een optimaal veilige manier betreden. Het RHT-dakluik van Gorter is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. Daarnaast kent het dakluik:

· een weer- en windbestendige afwerking
· veilige bediening
· 10 jaar garantie
· bewezen hoge isolatiewaarde
· elektrische bediening met twee krachtige motoren

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Hier lees u alles over de voordelen van de producten van Gorter.

 

www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.