Gerelateerde suggesties:

Groene Kaap in Rotterdam

In Katendrecht, een van de nieuwste hotspost van Rotterdam, bouwt Stebru de komende jaren aan 450 huur- en koopwoningen. Naast zeer ruime eengezinswoningen worden er ook appartementen ontwikkeld.
LEES VERDER

Zoals de naam van het plan al doet vermoeden, is groen de rode draad in het ontwerp.

Het plan van architect Massa bestaat uit vier woonblokken met vijf woontorens. Het ontwerp sluit aan op de havenhistorie van Katendrecht. De woonblokken worden via hoven, loopbruggen en daktuinen met elkaar verbonden worden tot een publiekelijk toegankelijke doorgaande route.

Een van de woontorens is uitgerust met het RHT-dakluik van Gorter. Dankzij dit dakluik kunnen onderhoudsexperts het dak op een optimaal veilige manier betreden. Het RHT-dakluik van Gorter is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. Daarnaast kent het dakluik:

· een weer- en windbestendige afwerking
· veilige bediening
· 10 jaar garantie
· bewezen hoge isolatiewaarde
· elektrische bediening met twee krachtige motoren

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Hier lees u alles over de voordelen van de producten van Gorter.

 

www.gorterluiken.nl

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen