Gerelateerde suggesties:

Holland Park blok 20

Sfeervolle grachten, prachtige gevels, gezellige straatjes, groene binnentuinen en mooie designappartementen.
LEES VERDER

Dit vind je aan de nieuwe grachtengordel van de spraakmakende woonwijk Holland Park in Diemen - op slechts tien minuten van het centrum van Amsterdam.

Duurzame onderdelen

Holland Park maakt betaalbaar wonen mogelijk, in schitterende appartementen tussen de 45 m² en 100 m². Deze unieke op zichzelf staande wijk is ontworpen door de bekende architect en stedenbouwkundige Sjoerd Soeters en geïnspireerd op zijn eerder ontworpen Java Eiland en Sluseholmen, het grachtenstadje in Kopenhagen. In Holland Park komen duurzame onderdelen waarbij alles voldoet aan de nieuwste normen als het gaat om energiegebruik en belasting van het milieu.

Energiezuinig en veilig


Een van deze onderdelen zijn de drie RHT-dakluiken van Gorter. Deze zijn thermisch gescheiden en kenken een ongekend hoge isolatiewaarde. De luiken wordt in combinatie met drie schaartrappen geleverd. Deze zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

www.gorterluiken.nl

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen