Vossenburcht

Architectenbureau Van Manen en Zwart uit Drachten nam het ontwerp van de Vossenburcht, een kleinschalig appartementencomplex met veertien koopappartementen in Eelde, voor haar rekening.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Brands Bouw BV uit Emmen zorgt voor de realisatie. Het complex bestaat uit twee gebouwen met ieder zeven appartementen met woonoppervlaktes van 111 tot 122 vierkante meter. De gebouwen zijn aan elkaar verbonden zijn door een fraaie steigerpartij direct aan het water.

Comfortabel, energiezuinig en duurzaam
Van Manen en Zwart heeft in haar ontwerp rekening gehouden met de eisen van deze tijd. De appartementen zijn ingericht met vloerverwarming, de energie is afkomstig van de pv-panelen op de daken. Zelfs over de toegang naar deze daken is flink doorgedacht. Er is gekozen voor de toepassing van twee energiezuinige dakluiken. Het RHT-luik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. Een extra impuls voor het duurzame karakter van de objecten.

Onderhoud en inspectie zonnepanelen
De toegepaste RHT-dakluiken van Gorter bieden gegarandeerd een optimaal veilige toegang tot het dak voor onderhoud en inspectie aan dak en zonnepanelen. De luiken worden geleverd in combinatie met perfect passende klimmiddelen. De (schaar)trappen en ladders van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

www.gorterluiken.nl

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.