Huisvestingmanagement

Met behulp van een strategisch huisvestingsplan brengen wij de behoeften in kaart. Onze doelen zijn het optimaliseren van de waarde, doorrekenen van investeringsbeslissingen en het onderkennen en reduceren van risico’s.

Geplaatst door: Young Group B.V.

Wij zorgen voor een goede afstemming van rollen, taken en verantwoordelijkheden en duidelijke commun

Gebouwbeheer en Huisvesting
Voor bedrijven is een Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP) van belang. Een MJOP, opgezet door Young Facility, leidt tot beheersing van onderhoudskosten doordat kosten op korte (en lange) termijn inzichtelijke worden gemaakt. Wij leveren ook volledig gebouwbeheer met uitvoering van dagelijks onderhoud. Met Young Facility haalt u de expertise in huis om te zorgen voor een goed fundament voor uw huisvesting.

Huismeester- en Handymandiensten
Young Facility heeft jarenlang ervaring met het leveren van huismeesterschap en gebouwbeheer voor vele VvE’s en bedrijfsverzamelgebouwen. Het huismeesterschap is een vak waar technische en sociale vaardigheden samensmelten in een klantgerichte dienstverlening. Onze huismeesters worden intern opgeleid en ontwikkelen zodoende hun sociale en technische vaardigheden optimaal.


Extra technische capaciteit nodig? Bent u opzoek naar iemand met twee rechter handen, die zowel huismeesterschap begrijpt als technische kennis in huis heeft. Bekijk onze Handymandiensten.

Verhuismanagement
Zit uw bedrijf in een verhuizing of staat er een verhuizing op het programma? Dan staat u een flinke klus te wachten. Gelukkig weet Young Facility exact welke zaken bij een verhuizing van belang zijn. Voor zowel projectleiding, waarbij wij de gehele coördinatie uit handen nemen, als projectondersteuning, waarbij wij een paar extra handen in de coördinerende rol zijn, bent u bij ons aan het juiste adres.

De professionals van Young Facility hebben tevens brede ervaring met verhuismanagement binnen laboratoria, industriële- en zorgomgeving.

Bedrijvengids Geplaatst door
Young Group B.V.

Young Group B.V.

De Entree 234, 1101 EE  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.