Isoleren en besparen

Veel van de Nederlandse woningen zijn nog niet goed geïsoleerd. Dat is een gemiste kans voor comfortabel wonen, een lagere energierekening en het klimaat. Wat kunt u doen om de isolatie van uw huis te verbeteren?

Geplaatst door: Triflex BV

Warmte- en koudeverlies via gebouwschil beperken.
Onnodig aanstaan van ventilatie voorkomen.
Warmte uit uitgaande ventilatielucht gebruiken voor voorverwarmen ingaande ventilatielucht.

- Energiezuinige warmteopwekking van tapwater toepassen.
- Geïnstalleerd vermogen binnenverlichting beperken.
- Geïnstalleerd vermogen accentverlichting beperken.
- Onnodig branden van verlichting voorkomen.
- Geïnstalleerd vermogen buitenverlichting beperken.
- Energiezuinige warmteopwekking toepassen.

Hoeveel u in uw huis kunt besparen hangt sterk af van hoe goed de woning nu geïsoleerd is en hoe zuinig u het huis verwarmt. Gemiddeld bespaart u:

-35% energie dankzij een geïsoleerd dak.
-80% energie dankzij super isolerende beglazing.
-21% energie door een geïsoleerde vloer.

Bedrijven en instellingen zijn verplicht om energiebesparende maatregelen te --nemen. Het gaat om gebouwen met een jaarlijks elektriciteitsverbruik van meer dan 50.000kWh of meer dan 25.000 m3 aardgasequivalenten (Aeq). Daarover zijn afspraken gemaakt die in het Energieakkoord en in art. 2.15 van het Activiteiten besluit staan.

Onze verantwoordelijkheid
Het streven naar succes is niet los te zien van ons economisch, ecologisch en maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel. Triflex investeert in moderne, energiezuinige technologieën. Zo helpen de producten van Triflex om klanten hun duurzaamheidsdoelen te realiseren. Triflex werkt in dit kader aan voortdurende verbetering. Het realiseren van steeds minder milieubelasting geldt niet alleen voor het productieproces, maar ook voor de gehele levensduur van het product. De producten maar ook de bedrijfsvoering van Triflex en alle interne activiteiten moeten voldoen aan een milieuverantwoorde ontwikkeling. Het integraal interne milieu beheersysteem van Triflex is gecertificeerd volgens ISO 14001.

Meer weten?
Triflex biedt diverse systemen en producten die bijdragen aan het besparen van energie in uw woning of gebouw. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over welke maatregelen u het beste kunt nemen. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden of wanneer u vrijblijvend advies wenst. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 038 460 20 50 of per mail via: info@triflex.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.