Je nieuwe appartement succesvol verhuren

Yes, je hebt een nieuw appartement om te verhuren! Ben je druk bezig met brainstormen over hoe je het appartement gaat inrichten met het oog op de laatste trends om hem zo snel mogelijk te verhuren?

Gepubliceerd: 19 april 2019

Sfeer in je huis is daarbij súper belangrijk, wiens oog valt er nou niet op een knusse woonkamer? Alleen hoe creëer je nou gemakkelijk extra sfeer? Wij hebben dé oplossing, namelijk raamdecoratie. In dit artikel leggen we je kort de basics uit zodat jij dé perfecte raamdecoratie voor je verhuurhuis kunt kiezen!

Maak je interieur écht af!

Raamdecoratie is naast functioneel ook super sfeervol. Geen wonder dus dat er ontzettend veel opties zijn waar je uit kunt kiezen. Raamdecoratie vervult vaak een achtergrondrol maar is daardoor niet minder belangrijk. Het is als het laatste puzzelstukje dat op zijn plek valt. Het maakt het interieur écht helemaal af en ziet er op foto’s enorm strak uit!

Kies jij voor jaloezieën of gordijnen?

Binnen de raamdecoratie heb je de optie tussen stijlvolle en trendy raamdecoratie en zachte en knusse raamdecoratie. Houten jaloezieën, shutters en rolgordijnen zijn bijvoorbeeld heel trendy & strak terwijl vouwgordijnen, plisségordijnen en overgordijnen wat knusser zijn. Denk dus goed na hoe je het appartement wilt fotograferen en huurders wilt lokken!

Een roljaloezie, ook wel bekend als een duo rolgordijn heeft een moderne look. Doordat het duo rolgordijn afwisselende banen heeft met verschil in transparantie, brengen ze ook sfeer in het appartement wat aantrekkelijk oogt voor huurders! Een motief hiervoor is de combinatie van sfeer, privacy en lichtbeheersing.

Maatwerk of toch liever kant en klare raambekleding?

De keuze tussen maatwerk en standaardmaten is vaak niet gemakkelijk. Kant en klare gordijnen zijn vaak voordeliger, alleen moet je dan vervolgens nog gaan knutselen met je raambekleding. Hier zit je niet op te wachten wanneer je je appartement zo snel mogelijk wilt verhuren. Bij maatwerk krijg jij je raambekleding met exact de juiste maten en dit hoeft niet duur te zijn!

Bij maatwerk kun je op basis van de afmetingen van de ramen zelf precies raamdecoratie op maat bestellen. Zo weet je zeker dat de raamdecoratie die je kies altijd perfect past en kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Door online aanbieders zoals Veneta.com hoeft maatwerk niet prijzig te zijn. Je bestelt direct vanuit de fabriek kun je jouw raamdecoratie bestellen voor een hele mooie prijs.

Succes met het verhuren van je nieuwe appartement!

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.