Manhattan aan de Maas

In het Baankwartier, in de luwte van de drukke Rotterdamse binnenstad, wordt door Ballast Nedam gebouwd aan de Cooltoren. Een 154 meter hoge woontoren met 280 appartementen en luxe penthouses.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Naar verwachting wordt de woontoren, een ontwerp van V8 Architects, medio 2021 opgeleverd. De 280 woningen worden gerealiseerd van de 2de tot de 50ste verdieping. Er zijn verschillende woningtypen. Van eenpersoonsappartementen tot woningen voor gezinnen met meerdere kinderen. Elk appartement beschikt over een heerlijk terras, comfortabele living en luxe badkamer met bad en douche. Hier wil je wonen!

De Cooltoren is uitgerust met een drietal dakluiken en een vloerluik van Gorter uit Schagen. Met deze middelen zijn de onderhoudsploegen verzekerd van zowel een veilige daktoegang als een veilige doorgang door de vloer. Hiermee kunnen het dak en de installaties in de kelder goed en vooral op een veilige wijze worden onderhouden. Opvallend aan de doorgangsluiken van Gorter is de isolatiewaarde. Deze is ongekend hoog en hiermee passen de oplossingen van Gorter zelf in bouwwerken met vergaande duurzaamheidsambities.

In de Cooltoren is naast een RHT-dakluik ook een brandwerend dakluik toegepast. En een special, want Gorter levert desgewenst ook maatwerk.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.