Moxy

Vastint Hospitality ontwikkelt aan de Helling in Utrecht een gloednieuw Moxy Hotel. Dit hotel in de domstad ligt op loopafstand van het historische centrum en krijg 172 hotelkamers, een lounge en horeca.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Snel bouwen met minimaal overlast
Het project bestaat uit zeven bouwlagen. Op de begane grond komen alle algemene ruimten (waaronder de receptie en het restaurant). Op de zevende verdieping komen de technische installaties. Het gebouw kent een uitzonderlijke constructie en bouwmethodiek. De kamers zullen als prefab houten elementen worden aangeleverd en in het werk worden gestapeld op een betonnen onderconstructie. Het resultaat? Een kortl bouwperiode en beperkte overlast voor omwonenden.

Veilig het dak op
Voor een veilige toegang tot het dak, koos JHK Architecten voor toepassing van het RHT-dakluik van Gorter. Gorter dakluiken bieden in de meeste situaties een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onderhoudswerkzaamheden, bieden toegang tot een dakterras en zijn tevens inzetbaar als vluchtluik. Dat Moke kiest voor Gorter heeft alles te maken met eerdergenoemde aandacht voor duurzaamheid.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

www.gorterluiken.nl 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.