Veilig in Van der Valk aan de Zuidas

Aan de oostelijke kans van de Amsterdamse Zuidas, nabij de RAI, wordt gebouwd aan een nieuw Van der Valk hotel met een hoogte van maar liefst 55 meter.

Geplaatst door: Gorter Group bv

245 hotelkamers

Het veertien verdiepingen tellende gebouw wordt voorzien van 245 hotelkamers, een café, meerdere restaurants, congresfaciliteiten en een welnesscentrum.

De eerste vier van de veertien bouwlagen zijn bestemd voor parkeren, de vijfde laag biedt ruimte aan de hotellobby en een restaurant. De zesde verdieping is bestemd voor conferentie- en vergaderruimten en vanaf laag zeven bestaat het gebouw uit hotelkamers en wellnessfaciliteiten. In het hotel worden in totaal vijf brandwerende wandluiken van Gorter toegepast.

Het Gorter brandwerende wandluik, standaard vervaardigd uit KTL behandeld staal, is toegepast om een toegang te creëren naar leidingkokers en tussenruimten. De wandluiken zorgen voor de toegankelijkheid van deze ruimten voor reparatie en service. De brandwerende luiken zijn breed inzetbaar en vinden hun toepassing in hotels en overige utiliteitsbouw, woningbouw maar ook in de industrie.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.