Groen hotel Van der Valk

Bouw- en aannemersbedrijf Omme & De Groot begon in het voorjaar van 2019 met de realisatie van een duurzaam hotel voor Van der Valk in Schiedam.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het groene hotel (BREEAM Outstanding) wordt gevestigd aan de Hargalaan (knooppunt A20/A4) en wordt 179 kamer en negen suites groot. Daarnaast komt er een congrescapaciteit voor vierhonderd personen en komen er tien conferentiezalen en -zoals we van Van der Valk gewend zijn- een groot restaurant.

Het hotel -ontworpen door Teunissen Architecten- opent in het voorjaar van 2021 haar deuren. Op het dak ligt een RHT-dakluik van Gorter. Met het plaatsen van dit dakluik is een veilige toegang tot het dak gegarandeerd. Dat is met name voor de onderhoudsploeg die verantwoordelijk is voor een goede staat van het dak ontzettend belangrijk. De onderhoudsploeg is in mum van tijd op de plek van bestemming en -belangrijker nog- de toegang is optimaal veilig.

Kenmerken
RHT-luiken van Gorter zijn volledig thermisch gescheiden en hebben een hoge isolatiewaarde van Uw = 0,83 W/(m².K). Samen met het HR+++ isolatieglas minimaliseert dit de kans op ongewenste condensvorming en zorgt het tevens voor een besparing op de energiekosten. Dit luik past derhalve perfect bij de duurzaamheidsambitie van de opdrachtgever.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.