Nieuw bankstel kopen voor uw appartement?

Bent u op zoek naar een nieuwe hoekbank? Een nieuwe hoekbank kopen voor uw appartement is geen dagelijkse bezigheid.

Gepubliceerd: 11 januari 2021

Wanneer u investeert in een mooie nieuwe bank voor een appartement hoopt u hier natuurlijk nog jarenlang plezier van te hebben. De bank moet wellicht plaats bieden aan vermoeide medewerkers op de vrijdagmiddag of eventuele wachtende gasten. Het is best een uitdaging om een kwalitatief goede hoekbank te vinden die voldoet aan al uw wensen en eisen, die daarnaast ook binnen het budget past en natuurlijk jaren mee kan. Hoe zorgt u ervoor dat u de perfecte hoekbank vindt voor uw appartement? In deze blog leest u een aantal tips.

Sofa of loungebank?

Gaat u voor een sofa of toch voor een lekkere loungebank? Om hier een goede keuze in te maken is het belangrijk om te weten hoeveel ruimte u precies heeft op de plek waar de bank moet komen te staan. Daarnaast is het ook goed om te bedenken hoeveel mensen u ongeveer kwijt wilt op de bank. Is het voor het hele team tijdens de borrel of enkele wachtende gasten? Het is wel zo prettig dat iedereen een goed plekje heeft op de bank.

Uiterlijk

Een bank is een echte blikvanger in de ruimte waar deze komt te staan, hierdoor is het uiterlijk van de bank ook erg sfeerbepalend. Kies voor een bank die goed past binnen uw huisstijl. Is jullie uitstraling als bedrijf erg modern? Dan past een bank met een strak design helemaal binnen uw ruimte. Hiernaast is ook de kleur niet geheel onbelangrijk. Dit zijn de kleurtrends in 2020:

Bruin: bruin is hot in 2020! Denk bijvoorbeeld aan roestbruin of cognac
Groen: groen brengt rust in jouw omgeving en brengt warmte
Geel: in 2020 mogen bankstellen over de top, kies voor knal
Blauw: met blauw kunt u iedere kant op, deze kleur blijft nog wel even

Budget

Naast het uiterlijk van de hoekbank is ook het prijskaartje dat hieraan hangt niet geheel onbelangrijk. Een mooie bank is echt een investering. Wij hebben de oplossing om toch op onnodige kosten te kunnen besparen, namelijk de Urbansofa hoekbanken. Door deze partij is er een logistiek systeem ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om de hoekbank te leveren zonder externe schakels als een importeur, distributeur en groothandel. Al deze tussenschakels zijn vaak de boosdoeners wanneer het gaat om een hoge prijs van de hoekbank. De externe schakels leveren namelijk werk en hier moet uiteraard ook voor worden betaald. Bij fabrieksverkoop wordt uw bankstel direct geleverd vanuit de fabriek waar deze is geproduceerd. Door te kiezen voor fabrieksverkoop bent u verzekerd van een lage prijs.

Bank kopen van Urbansofa

Bent u nieuwsgierig naar de Urbansofa loungebanken of sofa’s? Neem eens een kijkje op de website. Daarnaast heeft Urbansofa ook verschillende verkooppunten waar u de verschillende modellen banken, stoffen en opties kunt bekijken. Naast het besparen op de kosten verandert er voor u als consument eigenlijk niets. Voor service en garantie bent u gewaarborgd door de meubelwinkel waar u de gewenste hoekbank voor uw appartement uitkiest.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.