NOM nieuwbouw in Akkrum

In de afgelopen drie jaar is een groot deel van de wijk Sinnebuorren in het Friese Akkrum gesloopt om plaats te maken voor een omvangrijk nieuwbouwplan. Een deel van dit nieuwbouwplan bestaat uit de realisatie van achttien huurappartementen.
LEES VERDER

Het complex wordt vijf lagen hoog, op de begane grond komen twee appartementen en een berging voor alle bewoners. Op de 1e t/m 4e etage komen vier appartementen per etage. Iedere woning zit op een hoek en heeft zicht naar twee kanten. Deze sociale verhuurwoningen zijn geschikt voor voor een- of tweepersoonshuishoudens, bij voorkeur ouderen.

De nieuwe woningen in de wijk Sinnebuorren maken geen gebruik van fossiele brandstoffen, er is dus geen gasaansluiting. En ook wat betreft de daktoegang koos architect Van Manen en Zwart voor het duurzame alternatief. Met het RHT-dakluik van Gorter is Elkien zeker van een ongekend hoge isolatiewaarde en hiermee met minimaal energieverlies. Verder kent het dakluik een volkomen veilige bediening en tien jaar garantie.

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Wilt u meer weten over Gorter? Bezoek onze website!

www.gorterluiken.nl

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.