Stroev biedt de volgende producten:

Bij Stroev hebben we verschillende manieren voor het behandelen en Anti Slip maken van ondergronden.
LEES VERDER

Wij komen bij u thuis!

Wij zijn dagelijks door heel Nederland onderweg om ruimtes van Stroev te voorzien en anti slip te maken. Van kleine badkamers tot grote bedrijfsvloeren: wij hebben altijd een oplossing voor u!

Etsen:
Het maken van minuscuul kleine poriën in een ondergrond van uw tegels, beton of natuursteen zorgt er voor dat er meerdere drukpunten onder uw zool verschijnen. Door middel van het etsen is het zowel bij een natte als een droge ondergrond Anti Slip. Het etsen is bedoeld voor een goede uitstraling met weinig veranderingen in de vloer. Daarnaast is het belangrijk dat het zo goed als slijtvast is mits u het goed reinigt op de voorgeschreven manier.

Stroev betonets:
Onze betonets is uitermate geschikt voor gladde betonnen ondergronden. Hierbij moet u denken aan vloeren en trappen. Onze betonets zorgt voor kleine onzichtbare poriën in het beton, waardoor er meerdere drukpunten ontstaan onder uw zool en uitglijden verleden tijd is. De Anti Slip zal een werking hebben op zowel droog als natte ondergrond. De betonets is een veilige gemakkelijke en gunstig geprijsde oplossing voor gladde vloeren.

De transparante Antislip coating:
De transparante coating zorgt voor een nieuwe transparante laag over de tegel of andere gewenste ondergrond. Dit is een Anti Slip laag waarin een kleine korrel wordt verwerkt. Hierdoor ontstaat een minime structuur op uw vloer. De kans op uitglijden wordt aanzienlijk verminderd. Deze coating is aan te brengen op verschillende manieren. Het is aan te raden om de transparante Anti Slip coating voornamelijk aan te brengen in natte ruimtes.

Wij komen bij u thuis!

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Stroev Anti Slip BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.