Pier2 – wonen aan het water

In de Amsterdamse Houthaven wordt het prachtige nieuwbouwproject Pier2 ontwikkeld. Er komen in totaal 130 eengezinswoningen van vier ofvijf verdiepingen. Gorter levert voor de realisatie van de derde fase zowel dak- als vloerluiken.

Geplaatst door: Gorter Group bv

In de Amsterdamse Houthaven wordt het prachtige nieuwbouwproject Pier2 ontwikkeld. Er komen in totaa

In november 2015 zijn de eerste drieëndertig woningen van Pier2 in de verkoop gegaan, medio 2016 volgde fase twee met negenentwintig eengezinswoningen. De verkoop is ook in fase drie razendsnel verlopen, alle woningen zijn inmiddels van de hand gegaan. Fase drie is nog volop in aanbouw, de oplevering wordt voor de bouwvak in 2020 verwacht.

Alle woningen van Pier2 hebben energielabel A. Ook de dakluiken van Gorter dragen bij aan de energiezuinigheid van de woningen:

Dakluik – Gorter RHT-dakluiken zorgen niet alleen voor een veilige daktoegang, ze zijn bovendien uitstekend geïsoleerd. Zo zijn de RHT dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Daarnaast is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend.

Vloerluik- Het Gorter scharnierend vloerluik type WAPT biedt een praktische en veilige toegang tot onderliggende ruimtes. Het pantype deksel is geschikt voor het storten van beton en de daaropvolgende betegeling of het aanbrengen van vloerbedekking (tapijt, laminaat etc.).

Meer informatie over Gorter? Bezoek onze website.

www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.