Gorter Luiken op de Nieuwe NOR

Poppodium Nieuwe Nor is verrijkt met 2 Gorter dakluiken: dat is muziek in de oren van de onderhoudsploeg.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Poppodium NIEUWE NOR in Heerlen is uitgebreid met een bredere ontvangstruimte, ruimere trappen en toegangen en extra backstageruimte. Daarnaast is er een inpandige laad- en losplaats gerealiseerd. Dat de NIEUWE NOR is verrijkt met twee dakluiken maakt niet zozeer de bezoeker, maar vooral de onderhoudsploeg zeer content. De 2 luiken zorgen namelijk voor een optimaal veilige daktoetreding.

Architectenbureau Diederendirrix uit Eindhoven is verantwoordelijk voor het ontwerp van de uitbreiding. Habenu – Van de Kreeke Bouw zorgde voor de realisatie en de toepassing van de Gorter oplossingen: het RHT- en het RHTEP-dakluik.

Veilig en duurzaam met RHT
Gorter RHT-dakluiken zorgen voor een veilige daktoegang, en dat uiteraard in combinatie met een uitstekende isolatie. Zo zijn de RHT dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend.

Extreme isolatie met RHTEP
Met het RHTEP-dakluik zet Gorter het succes van de volledig thermische gescheiden dakluiken voort. Dit dakluik blinkt uit in zijn isolatiewaarde met Uw = 0,198 W/(m².K) voor de gehele dakluikconstructie. Met deze extreme isolatie, is het dakluik de ideale keuze voor bouwwerken waarbij de nadruk wordt gelegd op het minimaliseren van het energieverbruik zoals het passiefhuisconcept.

De NIEUWE NOR is met deze verbouwing klaar voor de toekomst!
Meer informatie over Gorter leest u op www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.