De Nieuwe Defensie

Met 22 dakluiken is Gorter een imposante leverancier voor project De Nieuwe Defensie.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Een unicum in Utrecht: wonen op brugloopafstand van het eeuwenoude stadscentrum, in het midden van de groene Merwedekanaalzone. De nieuwe woonwijk staat voor de perfecte balans tussen reuring en rust. Dat de woningen in De Nieuwe Defensie zijn uitgerust met maar liefst 22 dakluiken van Gorter geeft extra rust. De luiken zorgen namelijk voor een ultiem veilige dakopgang. Een zeer gewenst gegeven in het kader van onderhoud van het dak en de daar aanwezig installaties.

RHT-dakluiken met klimmiddelen
In totaal leverde Gorter 22 RHT-dakluiken -geschikt voor platte en licht hellende daken- plus acht schaartrappen, veertien ladders en drie kooiladders. De combinatie met perfect passende klimmiddelen maakt de oplossing van Gorter optimaal veilig.

Specificaties dakluik
De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen. De bewijzen voor deze bewering worden gevormd door de verkregen certificaten: TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. De RHT-dakluiken zijn de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.