Van zieken- naar gezondheidshuis

Gezondheidscentrum Mondriaanlaan, Paramedisch Centrum Nieuwegein en Huisartsenpraktijk Jutphaas, (het Eerstelijns Medisch Centrum Nieuwegein), gaan met MOvactor en Gemeente Nieuwegein een Gezondheidshuis realiseren.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Op de inmiddels braakliggende kavel waar Verzorgingshuis Zuilenstein eens stond, komt een nieuw gebouw dat voorlopig Gezondheidshuis Zuilenstein wordt genoemd.

In het Gezondheidshuis kan men vanaf begin 2022 naast zorg zoals huisarts, apotheek, therapie en meer óók terecht voor welzijn. Denk aan samen koken en eten, kaarten maken, tekenen en schilderen, handwerken en kinderactiviteiten.

In het complex wordt een RHTEP-dakluik van Gorter toegepast. Dit dakluik is de absolutie uitblinker onder de geïsoleerde dakluiken. Met een isolatiewaarde van Uw = 0,198 W/(m².K) voor de gehele dakluikconstructie is dit de onbetwiste nummer één in zijn soort.

Van de Kolk Bouw uit Garderen maakte met deze Gorter-oplossing niet alleen op het gebied van isolatie de beste keuze, maar ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Met dit luik is een praktische en veilige toegang tot het platte dak gegarandeerd. Zeker omdat er ook is gekozen voor de combinatie met schaartrap. De (schaar)trap en ladders van Gorter zijn speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Leer hier meer over de mogelijkheden van de Gorter dakluiken

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.