Lloyd Yard

Paul de Ruiter Architects en Zoner Urbaines Sensibles zijn samen verantwoordelijk voor het ontwerp van dit 135 appartementen tellende complex aan de Lloydkade in Rotterdam, de place te be in het historische havengebied.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Dit bouwblok is onderdeel van een groot herontwikkelingstraject en is opgebouwd uit zes individuele gebouwen met in totaal zo’n 135 woningen plus tien zelfbouwkavels. De gebouwen zijn allemaal voorzien van robuuste gevelkaders en riante balkons en zijn uiteraard energieneutraal. Voor het opwekken van energie worden zonnepanelen op de daken geplaatst.

De twee RHT-dakluiken van Gorter zorgen ervoor dat onderhoudsploegen op een veilige wijze de daken met de zonnepanelen kunnen bereiken. Hier doet ook de meegeleverde schaartrap een duit in het zakje. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Met het RHT-dakluik zet Gorter het succes van de volledig thermische gescheiden dakluiken voort. Dit dakluik blinkt uit in zijn isolatiewaarde met Uw = 0,198 W/(m².K) voor de gehele dakluikconstructie. Het dakluik is, gezien de extreme isolatie, de ideale keuze voor bouwwerken waarbij de nadruk wordt gelegd op het minimaliseren van het energieverbruik.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter? Kijk dan even op de website. www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.