The Student Hotel

Na andere Nederlandse studentensteden als Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Maastricht, krijgt ook Delft haar eigen Student Hotel.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Dit concept biedt verblijfsruimte voor studenten en andere geïnteresseerden die op zoek zijn naar een onderkomen voor een periode variërend tussen een paar dagen en een jaar.

Twee torens
BAM Bouw en Techniek - Projecten is verantwoordelijk voor de integrale realisatie van het ontwerp van KCAP Architects&Planners. Het complex omvat circa 13.500 m2 en wordt begin augustus opgeleverd. Het hotel bestaat uit twee torens van tien verdiepingen en een middengedeelte van zes verdiepingen. Naast de 350 kamers komt er een eigen restaurant met bar, een sportschool, een bibliotheek, studiegebieden, een wasruimte en een fietsverhuur. Hoewel het grootste deel van het hotel gericht is op studenten, komen er ook een aantal vergader- en conferentieruimten die voor zakelijke bijeenkomsten gehuurd kunnen worden.

BREEAM
Het hotel wordt gerealiseerd volgens de certificeringscriteria van BREEAM. De hoge duurzaamheidsdoelstelling voor het gebouw en haar materialen bracht BAM onder meer bij de dakluiken van Gorter. De twee toegepaste RHT-dakluiken zijn thermisch gescheiden en kennen een een hoge isolatiewaarde. De duurzame oplossing voor een veilige daktoegang! Zeker omdat de luiken worden geleverd in combinatie met perfect passende klimmiddelen. De (schaar)trap en ladders van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

www.gorterluiken.nl

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.