Luxe appartementen Landgoed in den Houte

Gorter Dakluiken: de duurzame en veilige oplossing

Geplaatst door: Gorter Group bv

Noordwijkerhout is binnenkort een prachtige woonlocatie rijker. Op het voormalig Bavo terrein wordt gebouwd aan een kleinschalig complex met luxe appartementen in de grootte van 98 tot 134 m2. Het dak van dit complex is met het RHT-dakluik van Gorter veilig toegankelijk gemaakt.

Om het dak op te komen, heeft de ontwikkelaar gekozen voor het RHT-dakluik van Gorter. Met dit dakluik is een praktische en veilige toegang tot het platte dak gegarandeerd. De bijgeleverde schaartrap (die leverbaar is in vijf combinaties) maakt de combinatie ideaal voor toepassingen waar het dak incidenteel, maar ook frequent betreden wordt. Met een ingeklapte schaartrap beschikt u altijd over een vrije ruimte onder het dakluik. De schaartrappen Large en XL kunnen waar gewenst verlengd worden voor overbrugging van een plenum.

Naast een praktische toegang, draagt het luik ook bij aan energiebesparing: het luik is wind- en waterdicht en beschikt over een dubbele afdichting. Een prima keuze voor dit prachtige, nieuwe wooncomplex.

Meer informatie over Gorter? Neem een kijkje op onze website www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.