Kies voor een gezamenlijk intex zwembad bij uw appartement

In Zuid-Europa kan het erg warm zijn. Een zwembad is daarom in deze omgeving bijna onmisbaar.

Gepubliceerd: 29 augustus 2018

Ook in Nederland lopen de tempraturen in de zomer behoorlijk op. Een zwembad zorgt voor een heerlijk stukje verkoeling bij hoge temperaturen.

Het is helaas niet verantwoord om een zwembad op een balkon van een appartement te plaatsen. De constructie van een balkon is niet berekend op het enorme gewicht van een zwembad. Het is daarom verboden om zwembaden te plaatsen op een balkon.

Een gezamenlijke oplossing

Veel appartementencomplexen hebben een stuk gezamenlijke grond voor algemeen gebruik. Ook uw buren hebben waarschijnlijk last van de warmte. Een gezamenlijk en mooi intex zwembad naast het appartementencomplex zorgt voor veel verkoeling.
Voor het plaatsen van een zwembad is wel toestemming van de VVE vereist.

Redenen om voor deze oplossing te kiezen

U kunt afkoelen wanneer u wil

De hoofdreden van het aanschaffen van uw zwembad, was afkoelen. Met een gezamenlijk intex zwembad kunt u zelf bepalen wanneer u een frisse duik wil nemen. U hoeft niet naar het plaatselijke zwembad te rijden om even af te koelen, maar u doet gewoon uw zwemkleding aan wanneer u hier zin in heeft.

U deelt de kosten en het onderhoud van het zwembad

Het plaatsen van een gezamenlijk intex zwembad bij het appartement, brengt ook fijne financiële voordelen met zich mee. Niet alleen de aanschafwaarde van het zwembad deelt u met uw buren, maar ook de kosten voor het onderhoud.

Zwemmen zorgt voor verbinding

In veel Zuid-Europese landen is zwemmen een echte sociale aangelegenheid. In het zwembad zoekt men niet alleen verkoeling, maar wordt ook gezellig bijgepraat. Met het plaatsen van een gezamenlijk zwembad creëert u dus een mooi moment om de band met de overige bewoners aan te halen.

Meer kans op verhuur van het appartement

Als u uw appartement ook verhuurt als vakantiewoning, dan heeft u meer kans om het appartement te verhuren. Veel vakantiegangers zoeken namelijk op een verblijf met een (gezamenlijk) zwembad.

U kunt het zwembad ieder jaar weer gebruiken

U kunt een intex zwembad gemakkelijk en snel afbreken. Als u het zwembad eenmaal heeft afgebroken, is het ook gemakkelijk op te bergen. Als de temperatuur en het zonnetje het weer toelaten, haalt u uw intex zwembad weer tevoorschijn. Nu heeft u het zwembad in een mum van tijd opgezet en kunt u weer de hele zomer genieten van deze fijne vorm van verkoeling.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.