Doe meer met je leukste foto’s!

Natuurlijk kun je je foto’s net als vroeger laten afdrukken en in een lijstje zetten of in een boek plakken.

Gepubliceerd: 16 april 2017

Maar er zijn tegenwoordig zoveel meer manieren om je leukste foto’s te laten zien, dat het eigenlijk zonde is om ze te verstoppen in een boek of op een tafeltje te zetten. Zeg nou zelf, jouw mooiste foto’s verdienen toch een leven in de spotlights?

Stel je foto’s tentoon in de tuin

Maak van je tuin een ware expositieruimte met één of meerdere gepersonaliseerde tuinposters . Hoe hip is dat? Zoek je mooiste foto’s uit en laat ze printen op tuindoek. Je tovert in een handomdraai jouw tuin om in een bloemenzee of je creëert een mooi stranduitzicht. Je kunt ervoor kiezen om je tuindoeken op een frame te laten spannen. Het voordeel hiervan is dat ze altijd mooi strak hangen. Zeker in ons land waar het altijd waait is dat zeker het overwegen waard. Tuindoek verkleurt niet in zon en is bestand tegen vocht. Mocht het nodig zijn dan is hij eenvoudig te reinigen met een sopje.

Maak persoonlijke tompoezen

Een taart met een foto is inmiddels best een beetje ingeburgerd. Tompoezen met een foto daarentegen zijn nog niet zo populair. En dat is jammer! Tompoezen hebben een heerlijke cultstatus en met een gekke of grappige foto wordt die status nog meer benadrukt.

Let it snow...

Wie is er als kind niet mee opgegroeid, een sneeuwbol? Vond je dat ook zo’n magisch ding? Kijken hoe de sneeuw neerdwarrelde om hem daarna weer te schudden. Ook de huidige generatie kids is er dol op, ondanks het aanbod van elektronisch speelgoed. Dus waarom niet een sneeuwbol maken met hun lievelingsfoto? Uiteraard kun je ook een tekenfilmkarakter gebruiken of natuurlijk een combinatie van verschillende foto’s.

Hang eens fotoslingers op

Hoe leuk is het als je kleintje jarig is om het huis te versieren? Het wordt nog leuker als je slingers laat maken met foto’s van je kind. Wat een verrassing zal dat zijn als hij/zij op de ochtend van zijn/haar verjaardag beneden komt en zichzelf overal ziet hangen. Om het helemaal af te maken kun je nog meer feestartikelen laten bedrukken, zoals onderzetters, placemats en snoepzakjes. Dat wordt zeker een verjaardag om nooit te vergeten.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.