Twee keer raak op De Sluyswachter

In de sfeervolle en historische Hanzestad Doesburg wordt door Welling Bouw Wijchen nieuwbouwplan De Sluyswachter gerealiseerd.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het project is vernoemd naar de karakteristieke sluis van Doesburg, die de oude IJssel en de IJssel met elkaar verbindt. In fase 1A van De Sluyswachter worden acht hoekwoningen, zeven tussenwoningen, twee penthouses en 21 appartementen gerealiseerd. Fase 1B bevat zestien appartementen en een penthouse. Op beide appartementencomplexen komt het RHT-dakluik van Gorter te liggen. Dit duurzame dakluik zorgt voor een ultiem veilige daktoegang.

De Sluyswachter kent een architectuur met een industriële en stoere uitstraling. De door Harmonische Architectuur ontworpen gebouwen hebben een knipoog naar het verleden en bieden de gemakken en het comfort van de huidige tijd. Alle woningen worden duurzaam en toekomstbestendig ontwikkeld. Dat betekent: geen gasaansluiting, maar wel: een bodemwarmtepomp, uitgebalanceerde ventilatie en duurzame oplossoingen als het genoemde dakluik van Gorter. 

RHT-dakluik
Het RHT-dakluik van Gorter is in het bijzonder geschikt voor platte en licht hellende daken en is een optimaal veilige oplossing voor daktoegang. De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen en worden vaak in combinatie met op maat gemaakte klimmiddelen geleverd. In het geval van De Sluyswachter worden de luiken geleverd met bijbehorende ladder. De combinatie zorgt voor optimale veiligheid wanneer men het dak betreedt.

Bewezen garantie op veiligheid
Er is bewijs! De Gorter RHT-dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN-normen en worden, waar van toepassing, geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. Daarnaast zijn de RHT-dakluiken de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.