Extra veilige toegang met extern relais

Locinox lanceert een nieuwe oplossing op het gebied van toegangscontrole. Het Slimstone-X codeklavier communiceert met een extern relais (Switchstone-STD) en biedt zo nog meer inbraakveiligheid.

Geplaatst door: Locinox

De mechanische opener voor het kantoor of appartementsgebouw, steevast verloren in dat grote sleutelbos, verliest steeds vaker terrein. Met de keuze voor elektronische toegangscontrole is het eenvoudiger om de toegang tot bepaalde ruimtes of plaatsen te beheren.

Elektronische toegangscontrole

In 2018 opende Locinox de poort van de markt van elektronische toegangscontrole voor buiten. De strategie om een kwalitatief codeklavier te produceren was een logische stap om totaalconcepten in de hekwerk- en poortbranche aan te bieden. Vier jaar later stelt Locinox de combinatie Slimstone-X, Switchstone-STD en Powerstone voor, voor projecten die nood hebben aan een grotere inbraakbeveiliging.

De Slimstone-X is de recentste update van het vorstvrije en waterdichte elektronisch codeklavier. Het IP68-label betekent dat het in de meeste extreme weersomstandigheden blijft functioneren. Er kunnen tot liefst 400 gebruikerscodes worden geprogrammeerd en de duurzame roestvrijstalen drukknoppen zijn getest op meer dan 1.000.000 toetsen.

De Switchstone-STD externe relais, specifiek ontwikkeld voor de combinatie van de Slimstone-X, kan op een veilige plaats in de paal of binnen het gebouw worden geïnstalleerd en de Powerstone is de meest aangewezen (60W) voeding voor beide producten. Deze drie elektronische producten communiceren via een eenvoudige tweedraadskabel, waarmee de installateur of zelfs eindconsument nooit fout kan zitten.

Ontdek hier de onepager van de Slimstone.

LOCINOX

Dankzij voortdurende innovatie, extreme duurzaamheid en een klantgerichte aanpak zijn wij erin geslaagd om de wereldleider in hekwerk- en poortbeslag te worden. Onze hoogwaardige oplossingen zijn eenvoudig te installeren, bieden gemoedsrust en worden binnen 24 uur na bestelling over de hele wereld verzonden.

Bedrijvengids Geplaatst door
Locinox

Locinox

Mannebeekstraat 21, 8790  Waregem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.