Veilig onderhoud dankzij Gorter

Van Grunsven bouwt in opdracht van WonenBreburg 110 appartementen in het herontwikkelingsproject van de wijk Heuvel F1.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het project bestaat uit twee woonblokken. Blok een krijgt 53 woningen, blok twee krijgt er 57. Alle appartementen worden aangesloten op een duurzame bodem WKO-installatie. Op een van de complexen wordt het RTH-dakluik van Gorter toegepast. We vertellen graag over het waarom. 

Daarom RHT!
Voor de toegang tot platte daken is het RHT-dakluik van Gorter de best denkbare oplossing. Dit dakluik doet waarvoor het gemaakt is: het realiseren van een veilige toegang tot het dak. Dankzij dit luik kunnen onderhoudsploegen op volledig veilige én comfortabele wijze hun gang naar het dak maken. Daarnaast heeft dit dakluik een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee het een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het wordt toegepast. 

Inclusief trap
Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. Dit project is uitgerust met een schaartrap. Deze trap -en ook de ladders van Gorter- is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Meer informatie over Gorter:www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.