Esthetische en veilige afwerking

De prefab galerij-elementen van het complex aan de Annie MG Schmidtstraat werden, ondanks de ingegoten antislipstructuur, als zeer glad ervaren door de bewoners en bezoekers. Ook waren de betonnen vloerelementen zeer vatbaar voor intrekkend vuil.

Geplaatst door: Triflex BV

Applicateur Sealteq Ivacon ging aan de slag met de duurzame producten van Tiflex. Er is gekozen voor een zeer veilig en esthetisch systeem. De aanblik kan door de ruime keuze van het instrooimateriaal naar wens worden bepaald. Omdat het een vrij dun systeem is, volgt deze het profiel van de ondergrond. Een goede voorbehandeling van het oppervlak was dus bepalend voor het eindresultaat.

De galerijvloeren zijn weer voor jaren beschermd door middel van de antisliplaag dat het instrooisysteem biedt. De dilataties worden hierbij volledig geïntegreerd waardoor eventuele lekkage in de toekomst wordt voorkomen. Zo hoeft nattigheid niet meer tot gladde oppervlakken te leiden, met alle gevolgen van dien. Met de afwerking krijgt het oppervlak een stroeve laag, maar geeft het ook een duurzame bescherming van de constructie. 

De minimale overlast voor de bewoners tijdens het proces was een grote wens. Door gebruik te maken van dit snel uithardende systeem was het niet nodig om loopvoorzieningen te treffen en konden de bewoners de galerijen tussen elke arbeidsgang blijven gebruiken. Ook de verwachte levensduur van het systeem was belangrijk bij dit project. Het blijft een ingrijpende operatie die je liever niet over een paar jaar hoeft te herhalen. Met een levensduurverwachting van 25 jaar van dit systeem kunnen de bewoners er jaren plezier van hebben, zonder weer te hoeven te investeren.

Door goed op de wensen van de bewoners in te gaan is de schoonheid van dit complex intact gebleven en heeft de uitstraling zelfs een upgrade gekregen. Mede door te kiezen voor dit systeem was het mogelijk om bij zeer lage temperaturen de producten toch te verwerken. De bewoners kunnen deze winter veilig gebruik maken van de galerijen. Mocht er een strenge winter komen is het systeem zelfs bestand tegen strooi en dooizouten.

Zoals we dit bij elk Triflex werk nastreven heeft ook dit werk van SealteQ Ivacon weer een referentie-waardig resultaat opgeleverd. Zo hebben we Alkmaar weer een stukje duurzamer, mooier en veiliger gemaakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.